Skriv.se blir wiki-blogg.

Skriv.se har redan sedan start varit en gruppblogg, men vi har bara varit några få personer som skrivit – mer som en traditionell redaktion (och vi har ju också vår gemensamma bakgrund i att vi drev litteraturtidskriften Ny Litteratur! mellan 1995-1997).

Det vill vi nu ändra på – vi vill bli en mötesplats för alla som skriver, och sedan en tid tillbaka låter vi alla som registrerar sig på Skriv.se ha rätten att också skriva inlägg. Och först ut bland användarna har gipsy_girl, Jolanta, Bosse1947 och förgätmigej varit som redan skrivit 23 inlägg sedan möjligheten lite i smyg släpptes på under december 2006.

Så nu är Skriv.se, likt en wiki, en öppen blogg som skapas av besökarna själva. Helt enkelt en, ja, wiki-blogg!

Självklart kommer vi finnas med i bakgrunden och rensa upp bland spam eller tydligt kränkande eller stötande inlägg – men vi kommer hålla låg profil i vårt redaktionella arbete.

För Skriv.se kommer från och med nu vara användarnas egen blogg – och förhoppningsvis bli den självklara möteplatsen för alla som skriver!

Leave a Reply