Om att skriva

2004 gav Astrate Förlag ut undervisningskompendiet \”Skriv, skriv, skriv! 2004. Om att skriva.\”

Undervisningskompendiet innehåller sju författarintervjuer om att skriva – med Claes Holmström, Stefan Ekberg, Henning Mankell, Klas Östergren, Christine Falkenland, Bodil Malmsten och den zimbabwiska författaren Chenjerai Hove.

“Skriv, skriv, skriv! 2004. Om att skriva.” innehåller även 22 goda råd till dig som skriver.

“..en av de bästa resurserna för den som vill utvecklas i sitt skrivande och som strävar efter publicering. ” skrev Louise Sverud för Bibliotekstjänst i september 2003 om “Skriv, skriv, skriv! 2004. “.

Delar av materialet är naturligtvis inte lika aktuellt längre, som t ex adresser och webbadresser till svenska bokförlag, men Astrate Förlag har ändå, efter förfrågningar från läsare som vill få tag på kompendiet, bestämt sig för att lägga ut det gratis på nätet – för att läsa direkt på nätet eller för att ladda ned (49 sidor).

Här hittar du “Skriv, skriv, skriv! 2004. Om att skriva.” på Bokus

Leave a Reply