*Lyckoruset in my body*

sommar och vår, en tid bort sen kommer solen närmare och vintern sakta faller bort , en stunds längtan en stund där du är skulle göära mig lycklig, en stund med nån man tycker om ,en stund i denna fina sommartid, bara en sekund i nuet och inte dåtiden, en sekund med dig min kära skulle göra mig glad och lycklig,känna som ett rus genom hela kroppen min,ett lyckorus och brus, en stund min kära med dig i denna varma sommarnatt en stund med lycka,en stund lyckorus
du min älskling du är MITT lyckorus

This entry was posted in Dikter, Ny poesi, Tankar om livet, Veckans dikt on by .

About Anette G

VÄLKOMMNA! Är en tjej som nyss har flyttat upp till Vargön. Söker mera vänner här eller på nätet. ..Lite fakta om mig.. Smeknamn - Nettisen,Nettis,Söting,Sötnos osv.. Ålder - 26. Vikt - ca 55-60 kg... Hårfärg - Brunt(färgat i cool färg) Ögon färg - Gröngrå. Stjärnbild - Kräfta. Husdjur - Gnagare. Familj - Sambo och tre djur Mimmi,Tindra och Felix Övrig familj - Mor och Far och storebror. Gillar - Min sambo,djuren,min familj,vänner,chatt,film,musik,godis,trevliga människor. Gillar inte - oärliga männsikor,krig,falskhet osv...

Leave a Reply