*Finaste och Stjärnorna*

Du är som en fin nyutslagen blomma, den vackraste o fina av dem alla,får mig att bli varm du är den som får mej att vilja falla (på ett bra sätt) sitta o drömma tänka o sukta en stund efter den finaste …
det är du så fin när du o ja ligger under bar himmel me bara stjärnorna över oss o bara stjärnorna o den starkaste stjärnan av dem alla ser oss då e e magiskt en himmelskt stund för dig o mig för du är den finaste underbararste av dem alla ….. !!

This entry was posted in Dikter, Ny poesi, Tankar om livet, Veckans dikt on by .

About Anette G

VÄLKOMMNA! Är en tjej som nyss har flyttat upp till Vargön. Söker mera vänner här eller på nätet. ..Lite fakta om mig.. Smeknamn - Nettisen,Nettis,Söting,Sötnos osv.. Ålder - 26. Vikt - ca 55-60 kg... Hårfärg - Brunt(färgat i cool färg) Ögon färg - Gröngrå. Stjärnbild - Kräfta. Husdjur - Gnagare. Familj - Sambo och tre djur Mimmi,Tindra och Felix Övrig familj - Mor och Far och storebror. Gillar - Min sambo,djuren,min familj,vänner,chatt,film,musik,godis,trevliga människor. Gillar inte - oärliga männsikor,krig,falskhet osv...

Leave a Reply