Novemberglöd

I gråa november väljer ALIDA BOK glödande kärlekspoesi till Månadens Dikt. Poemet heter RÖD och är skrivet av Lina Wester från Stockholm. Du kan läsa dikten här.
Lina, 25, är snart färdig med sina studier till psykolog vid Stockholms universitet.
-Jag har alltid intresserat mig för människor. Skrivit har jag gjort så länge jag kan minnas – mestadels poesi, som i princip alltid har sin grund i mina egna erfarenheter. Jag målar också när jag får tid och läser mycket, både poesi och romaner. En av mina favoriter är den brasilianske författaren Paulo Coelho.
ALIDA BOK är Sveriges äldsta nyfeministiska förlag. Det startade redan 1971 i en tid när kvinnans ställning i Sverige var svag. Läs mer om detta på bloggen Feministiska blomster .

Med vänlig hälsning

ALIDA BOK
mail@alidabok.net

Norrtäljegatan 29
753 27 UPPSALA

Tel 018-14 16 36
Mobil 073-664 35 41

Leave a Reply